dinsdag 6 september 2011

Ohio red barns

Zondag werden we bij John en Norma verwacht, middenin platteland Ohio New Knoxville. Je stapt hier blijkbaar niet zomaar op een bus anytime, anywhere, dus onze beste optie was om een paar dagen een auto te huren (onze arme Dollars). Geen vette SUV maar een kleine Fiat 500 kregen we onder ons gat geschoven, kunnen we ons nóg Europeser voortbewegen? Maar het warme onthaal bij deze mensen is het helemaal waard. John maakt de beste popcorn, en Norma heeft altijd een verhaaltje (met bijhorende foto) klaar! We zijn reeds de zoveelste Lassuyten (en aanhangsels) die in deze bedden logeren en we krijgen even tijd voor rust. Miet keek al lang uit naar de rode schuren (die in het echt nog romantischer zijn), we zagen Neil Armstrongs’ huis en en we bezochten het lokale fietsmuseum (grootste privé collectie in de wereld).Er staan ook nog een lokale football game, national airforce museum en een bezoekje aan Barco Xenia op het programma. Eind deze week vliegen we van Dayton naar Baltimore waar onze auto zal aankomen. Hopefuly she survived Irene and her hurricane sisters!




 John & Norma's red barn

 John & Norma's red barn

Bike museum

 Bike museum

Madman in bicycle museum

4 opmerkingen:

  1. hey bolhoed-drivers,
    Die "madman" zit wel in een auto hé, in't fietsmuseum!
    In 't westen zijn de "red barns" nog romantischer denk ik, wij zagen er massa's die net uit jullie playmobilcollectie kwamen.
    De max!!
    Jullie hebben duidelijk héél veel, échte American fun!
    Doe John en Norma de groeten. En... praat Norma nog op dezelfde manier over Mexico? ;-) Laat je niet doen hé!! dikke kuz moeken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. man, man, man, geeeeeeestig. Er hangt daar toch wel een speciaal sfeertje op het platteland in the USA. Doe ze in Xenia de groeten. (het is jammer dat de persoon die ik er persoonlijk ken, er niet meer werkt, het had nog leuk geweest om ze de groeten te doen)
    Amuseer je nog verder daar,
    groetjes,
    een van Harbinners ( je mag raden wie)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. doe john en norma de groeten from your fat old dad

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hello Hello !
    Lijkt echt tof ginder. Lots of fun ! Geniet er met volle teugen van. :)
    Groetjes uit Eirp-Mieër
    Tante Claire (& C°)

    BeantwoordenVerwijderen