maandag 3 oktober 2011

Music cities

Onze laatste blogpost liet ons achter in Nashville, een pelgrimsoord voor muzikanten van alle soort. Er gaat geen minuut in de bars voorbij zonder live muziek. We gingen op zoek naar de ‘Naked karaoke’, zonder succes, maar vonden wel Coyote Ugly met bijhorende barmeiden.

De volgende dag ‘styleden’ we onze vetkuiven (en daar hadden we geen gel voor nodig) om Graceland in Memphis te bezoeken. We schreven onze naam tussen duizenden andere op de muur rond het huis van Elvis maar bedankten voor een dure rondleiding binnenin. We gingen wel naar de Sun Record Studios, waar de King zijn eerste plaatjes opnam en hij samen met Cash, Lewis en Perkins jamde, gekend als het ‘Million Dollar Quartet’. Als deze muren konden spreken, we vonden het een machtige plek.

Na een lekkere barbecue in het centrum en een bezoekje aan de Gibson gitaarfabriek waren we goed opgeladen om nog wat kilometers op onze teller te lappen.


Muzikanten in Nashville

 Bar in Nashville

Miero @ Graceland

Photobooth ipv duur museumticketje 

Sun Record Studios 

Memphis Beale street

1 opmerking:

  1. die eerste foto is zooo veel zeggend over de sfeer die daar moet hangen, zéér mooi en sfeervol in beeld gebracht door mijn prachtig fotograferende rondreizende, gelukkige dochter!! ;;-)

    BeantwoordenVerwijderen