maandag 10 oktober 2011

Utah


Wij komen vrij onverwacht (onze wij-komen-aan-mail werd naar het verkeerde e-mail adres gestuurd) aan in Utah bij tante Fran. Nadat Janne, en een paar jaar later ook Miet's ouders daar op bezoek zijn geweest, worden wij verwelkomd met een warme knuffel, en overschot taart van Sutton's verjaardag!! Whoot!

We gingen samen naar een black box theater, we hadden 'one hell of a night' op Sutton's verjaardagsfeestje in de 'Haunted Maze', waar we de griezels uit ons lijf kriebelden. Miet maakt lekkere cheesecake, we spelen spelletjes, raakten 3u verdwaald op het water tijdens het kanoeën, ... We voelden ons goed en kregen de kans om ons huis op wielen terug in topvorm te krijgen.

Na vier dagen waren we terug klaar voor de weg. Een kleine omweg bracht ons langs de Bonneville salt flats, maar met ons monster vestigden we er geen wereld-snelheidsrecord. Het weer is niet mooi dus we beslissen om verder richting zon te gaan, maar helaas worden we overvallen door sneeuw. SNEEUW!!! Absoluut niet verwacht, maar we worden bedolven, en gaan op zoek naar een parking om te slapen. Miet moet af en toe naar buiten om de besneeuwde wegwijzers leesbaar te maken, en uiteindelijk vinden we een plaatsje waar we kunnen staan.

De volgende ochtend staat onze auto bevroren & zwaaien we naar alle mensen die passeren, totdat we uiteindelijk een vriendelijke man vinden die ons in gang wil trekken! Wij zijn terug op weg, en hopen zon te vinden in Yosemite!


Robin en Sutton

The Salt Flats

Bevroren monster

Bevroren batterij?






1 opmerking: